Rygte: forbedringer på vej til Applecare

AppleCareforiPhoneApple vil ifølge rygter opgradere Applecare i næste uge.

Apple ventes at være klar med flere nye muligheder og et simplere design fra næste uge til dem der har Applecare.

Apples hjemmeside ventes opgraderet med et nyt og lettere design, der skal få brugeren hurtigere gennem Applecare og hen til den korrekte hjælp. Apple ventes også at være klar med chat hele døgnet, så man altid kan få hjælp hvis man er Applecare-kunde.

Det forventes også at Apple vil lave ændringer til selve strukturen i Applecare hvor Applecare i stedet for som nu at følge produktet, skal følge brugeren. Det er dog uvist om dette kommer med i den kommende opdatering til Applecare.

Via 9to5Mac.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.