Samsung rammes af importforbud

SamsungGalaxyS4Samsung bliver nu ramt af endnu et importforbud mod en række ældre produkter i USA.

Samsung har ifølge U.S. International Trade Commission misbrugt to af Apples patenter bla. det originale Steve Jobs-patent der relaterer til trykfølsomme skærme. Forbuddet træder i kraft om 60 dage, medmindre Obama-regeringen nedlægger veto endnu engang, som de gjorde fornylig mod et salgsforbud der ramte Apple.

Det er dog tvivlsomt om man nedlægger veto igen. Apples forbud blev ophævet på grund af at der var tale om meget grundlæggende og generelle patenter, som Apple havde misbrugt. Apples patenter er derimod mere specifikke og muligvis ikke omfattes af samme regler.

Det er uklart hvilke produkter der forbydes, men det er en række ældre enheder fra Samsung.

 

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.