Amerikansk politi: Opgrader til iOS 7

iOS7Efter frigivelsen af iOS 7 har New Yorks politi travlt med en noget utraditionel opfordring.

Politien vil nemlig gerne have at så mange iPhone-brugere som muligt opgraderer til iOS 7. NYPD er så ivrige i deres ønske om at få brugere til at opgradere til iOS 7, at de deler løbesedler ud med opfordringer.

Årsagen er at man i New York, som flere andre steder, oplever at iPhones er meget eftertragtede af tyve. Med iOS 7 har Apple præsenteret en ny sikkerhedsfunktion kaldet Activation Lock, der gør det endnu sværere for tyve at skaffe sig adgang til stjålne iPhones, da man både skal have brugerens kodeord og Apple ID for at kunne anvende stjålne iPhones.

Læs mere om Activation Lock eller Aktiveringslås som det hedder på dansk.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.