Android app til iMessage i Google Play

iOS5iMessageEn ny app i Google Play gjorde det muligt for Android-brugere at chatte via iMessage.

Apples beskedtjeneste virkede i ganske kort tid også på Android med den nye app iMessage chat, der kom frem i Google Play i går, men hurtigt derefter blev taget ud igen.

iMessage chat er eller var også potentielt set farlig for brugerne at anvende da man skulle indtaste sit Apple ID, der er knyttet med personlige oplysninger. Trafikken blev nemlig ledt via en tvivlsom server i Kina og det åbner for potentielt misbrug af data, så vær varsom med sådanne apps og i fremtiden, hvis du har en Android-enhed og lige vil teste eks. hvordan iMessage kører med Android-enheder.

Google kritiseres ofte for at der er alt for meget farlig og dårlig software på Google Play, ligesom Apple ofte beskyldes for at være for kritiske med hensyn til hvad der overhovedet kommer ind i App Store.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.