Android-tablets overgår iPad

Nye tal viser, at Apples iPads er kommet under pres fra tablets med Android.

Apple fylder fortsat meget på markedet for tablets, men ifølge nye tal fra ABI Research overgik tablets med Android for første gang Apples iPads i 2. kvartal i år.

Tallene skal dog ses med en vis skepsis idet, ABI Research tæller markedsandele udfra det noget upålidelige princip om afsendte tablets og ikke solgte tablets. Her kan producenter nemlig spekulere i at afsende mange tablets og senere korrigere for reelt antal solgte tablets, hvis de mange afsendte tablets ligge og bliver usælgelige ude i butikkerne.

Men tager man tallene for hvad de er, så kan man altså nu sige, at der i andet kvartal i hvert fald røg flere tablets med Android ud på markedet fra fabrikkerne end der røg iPads med iOS ud i butikkerne.

Mange tal peger dog fortsat på at iPad sælger klart bedre end Android, så der ligge sikkert mange usælgelige tablets mad Android i butikkerne.

© 2013 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.