Apple får retten til iPhone i Brasilien

gradiente-iphoneApple har vundet over lokalt firma.

Apple har nu fået retten til at bruge navnet iPhone til deres iPhone i Brasilien. Der var allerede et lokalt firma ved navn IGB Electronica, også kendt som Gradiente, som i forvejen havde retten til navnet.

Gradient fik retten til navnet i 2000, men udsendte først en smartphone under iPhone-navnet i 2012 og da var alle i Brasilien godt klar over at iPhone associeres med Apples smartphone og ikke Gradientes. Af samme grund har Apple nu vundet retten til iPhone i Brasilien. Dommen er afsagt ved en domstol i Rio de Janeiro for kort tid siden.

Gradientes iPhone kørte i øvrigt Android.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.