Aspyr dropper Mac OS X 10.6 Snow Leopard

StarWarsJediKnightAspyr dropper fra efteråret understøttelse til Mac OS X 10.6 Snow Leopard.

Aspyr fortæller på deres blog at de dropper at understøtte Mac OS X 10.6 Snow Leopard så udviklerne kan koncentere kræfterne om at udvikle endnu flottere og mere stabile spil til OS X Lion, Mountain Lion og OS X Mavericks.

Aspyr fortæller også, at det betyder at en række spilopdateringer til eksisterende spil ikke vil understøtte Mac OS X 10.6 Snow Leopard.  En række kommende opdateringer til Call of Duty, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy og Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast får nye og højere systemkrav. De ventes frigivet til efteråret.

Hvilke spil der senere skal have forhøjet systemkravene er endnu uvist.

Via Aspyr.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.