Indstil Apple TV via iOS 7

apple-tv-brugerfladeApple TV’s nyeste software gør det muligt at indstille Apple TV fra en enhed med iOS 7.

Apple skriver i et nyt supportdokument, at man kan indstille Apple TV via en iPhone eller iPad med iOS 7. Apple anvender den nye teknologi iBeacons som forbindelsesled mellem iOS 7-enheder og Apple TV.

iBeacon er en teknologi der til forveksling ligner NFC, som Apple aldrig har haft særligt travlt med understøtte. Med iBeacons på din enhed kan du blot berører din Apple TV og straks overføres wifi-indstillinger og Apple ID til din Apple TV-enhed. iBeacons er en teknologi der virker på Bluetooth 4.0.enheder med iOS 7. Det betyder at du skal have en iPhone  4S, 5, 5c eller 5S, eller en iPod 5. generation eller iPad 3 eller nyere for at få iBeacon til at virke.

Det menes at være første gang at Apple har anvendt iBeacon, der også kan benyttes til at informationsstandere der aktiverer informationer til eks. kunder når de er indenfor en bestemt rækkevidde fra en sender med iBeacon.

Du kan læse mere om Apple TV Software 6.0 via dette link.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.