iOS 7: Verdens hurtigste systemopdatering

iOS7Mere end 200 millioner brugere kører nu iOS 7.

Mens debatten raser blandt nogle omkring design og funktionalitet på iOS og nogle endda vælger at fjerne iOS 7 og nedgradere til iOS 6, så kan Apple konstatere at iOS 7 er en gigantisk succes. På kun fem dage har mere end 200 millioner enheder allerede fået iOS 7 og det giver Apple endnu en rekord til samlingen.

På grund af den høje interesse for iOS 7 og de mange downloads, er udrulningen af iOS 7 den hurtigste nogensinde. Med andre ord, er det aldrig gået så hurtigt med at rulle et nyt system ud til kunderne.

Allerede efter ti timer viste flere uafhængige kilder at mere end 100 millioner brugere havde eller var i gang med at hente iOS 7. Apples servere havde dog også flere problemer med at levere de mange versioner af iOS 7 til brugerne hvilket gav lange køer og problemer med efterfølgende aktivering af enheder.

Læs også: Guide: Se nyhederne i iOS 7

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.