iPhone 5S og iPhone 5C sætter ny rekord

iPhone5C_greenApple satte kæmpe rekord med salget af de nye iPhones i denne weekend.

Forventningerne til salget af de nye modeller blev til fulde opfyldt. Analytikere havde forventet et salg i week-end’en på mellem 6 og 8 millioner, men Apple har i dag meddelt, at man rundede ni millioner solgte enheder. Det er fire millioner flere enheder, end da iPhone 5 kom på markedet og i øvrigt satte rekord med et salg på fem milloner enheder.

This is our best iPhone launch yet―more than nine million new iPhones sold―a new record for first weekend sales. The demand for the new iPhones has been incredible, and while we’ve sold out of our initial supply of iPhone 5s, stores continue to receive new iPhone shipments regularly. We appreciate everyone’s patience and are working hard to build enough new iPhones for everyone, Tim Cook, Apples CEO.

Apples iPhone 5S og iPhone 5C var i handlen fredag i udvalgte lande, bla. USA, Tyskland, Frankrig og Japan.

De to modeller ventes på markedet senere på året i Danmark.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.