iPhone 5S er meget mere populær end iPhone 5C

iPhone5CNye tal fra USA viser at forbrugerne hellere vil have iPhone 5S end iPhone 5C.

Apple har netop sat rekord med salget af iPhone 5S og iPhone 5C i de lande hvor enhederne blev sat til salg i week-end’en. Apple rundede et samlet salg på ni milloner enheder og det er ny rekord og endda mere end analytikerne forventede at Apple kunne nå at sælge.

Men det er ikke begge modeller der er lige populære ifølge nye tal. Localytics har på baggrund af data fra 20 milloner amerikanske iPhones regnet sig frem til at iPhone 5S er 3,4 gange mere populær end iPhone 5C.

Efter de første tre dage til salg i USA sidder iPhone 5S og iPhone 5C på en samlet andel på 1,36 procent af alle amerikanske iPhones. Andelen af iPhone 5S på markedet repræsenterer 1,05 procent af alle amerikanske iPhones, mens iPhone 5C sidder på 0,31 procent. Det gør iPhoen 5S 3,4 gange mere populær end iPhone 5C, i hvert fald i USA.

Via Appleinsider.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.