Lav drinks med din iPad

Skærmbillede 2013-09-23 kl. 16.12.38Med Perfect Drink er det muligt at blive populær til fester.

Skal du have fest og har du en Ipad, er der mulighed for at bruge den til musik til festen. Men du kan også vælge at bruge din ipad til noget helt andet og måske lidt mindre kendt. Nemlig at lave drinks i masser af farver.

For at du kan lave drinks med ipad skal du dog have Perfect Drink. Perfect Drink består af en metalvægt og en medfølgende app, som hjælper dig med at måle korrekt op og mikse på den rigtige måde.

Den indbyggede vægt korrigerer også for fulderikker der hælder for meget sprut i. App’en og vægten retter herefter de andre ingredienser til så forholdet mellem de enkelte ingredienser passer. Det fremgår dog ikke tydeligt hvad App’en har tænkt sig at gøre hvis man bare fylder et glas med ren alkohol og sidenhen vil lave en en drink færdig.

Perfect Drink kosher 70 dollars og er til salg i denne måned.

Via CoolThings.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.