Ny Airplay højttaler fra Scandyna

SmallpodSå er der en ny lækker Airplay-højttaler fra Danske Scandyna.

Den nye  SmallPod Air kommer med indbygget Apple Airplay wifi-funktion blev fremvist i sidste i på IFA i Berlin og kommer til at koste 4499 kr.

Ifølge Scandyna, så kan man roligt have høje forventninger til den nye højttaler. SmallPod har nemlig både fokus på design og funktionalitet foruden lyden.

Vi vil tillade os at påstå, at vi har et produkt, der er lidt bedre end andre streaming højttaler produkter på markedet. Da vi udviklede vores SmallPod højttalere havde vi design og funktionalitet i tankerne – men specielt lyden, som det jo egentlig drejer sig om, havde vi selvfølgelig et helt specielt fokus på. Som en af de eneste på markedet er vores højttalere med rigtig stereolyd og selve højttaleren er designet, så lydbølgerne har de optimale betingelser, som bevirker, at lyden forfines og der ikke opstår lydforvrængninger/resonans – endvidere bliver lyden mere fyldig, krystalklar og præcis, siger siger Claus Hovendahl fra Podspeakers by Scandyna.

Den nye højttaler kan både stå eller hænge på et særligt designet vægbeslag. højttaleren få i tre farver, sort, hvid og rød.

SmalPod Air er til salg i butikkerne til november.

Specifikationer

AirPlay streamer tråldøst via AirPlay til iPad (3rd gen), iPad 2, iPad, iPad Mini, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (4th and 3rd gen) Systemkrav:  iOS 4.3.3 eller nyere samt iTunes 10.2.2 (Mac og PC) eller nyere udgaver.

Højttaleren virker også med 3.5mm audio minijack  og har følgende øvrige specs:

1 x 4″ 25mm KevlarTM cone woofer, 1 x 3/4″ silk dome tweeter Class D forstærker (2 x 45W)
10Hz-20KHz +/- 1.0dB (AMP)
2 x 45W
Mål: 157 x 160x295mm (385mm med spikes)
Vægt: 4.4kg

Via Scandyna.

© 2013 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.