Ny iPhone 5S i tre farver

iPhone5S Apple har netop præsenteret ny iPhone 5S med 64 bit processor.

Apple sætter fart på den nye iPhone 5S med ny A7 processor med 64 bit understøttelse. Samtidig afslører Apple, at man har skrevet iOS 7 om fra bunden, så det nu også understøtter 64 bit og dermed den nye iPhone 5S. Ifølge Apple det den første smartphone på markedet med 64 bit.

Det skulle give op til dobbelt så hurtig processor og dobbelt så hurtig grafik sammen med understøttelse af Open GL 3.0 til spil og andet grafik.

iPhone 5S får i øvrigt følge af Apples ny M7 motion co processor. Den nye M7 er en hjælpeprocessor, som står for styringen af bevægelsessensorer, accelerometer, kompas og andet og dermed giver nye muligheder for eks. fitness apps.

Apple har også sikret at batteritiden er forbedret sammenlignet med iPhone 5, til trods for den nye og hurtigere processor. iPhone 5S kan klare ti timers 3G-forbrug, to timers video, Ti timers Wifi-browsing eller 40 timers musikafspilning. iPhone 5S kan ligge standby på en opladning i op til 250 timer.

Apple har også udviklet kameraet eftersom alle elsker at anvende iPhone som kamera ifølge Schiller. Det betyder at iPhone 5S nu har fået en ny fem-trins linse, der er udviklet af Apple. Den nye linse leveres med en F2.2 aperture.  Apple har også valgt ikke at øge antallet af pixels, men derimod arbejde med større pixels for øget kvalitet. Apples sensorer har ifølge Schiller 1,5 micron pixels. iPhones nye blændeåbning på f/2,2 og en ny større sensor med 1,5μ pixel, betyder at iPhone 5S’ nye kamera er mere lysfølsomt og virker bedre i dårlig belysning.

Det nye kamera gør det også muligt at skyde HD video med 720P og 120 frames per second, via en ny SloMo app i iPhone 5S.

Apples nye iPhone 5S byder også på et nyt lag af sikkerhed, nemlig fingeraftrykssensor. Den nye Touch ID skulle været utrolig præcis og sidder som rygter pegede på i selve home-knappen. Touch ID kan udover at beskytte indeholdet på den nye iPhone også anvendes til køb i stedet for at indtaste kodeord i App Store og iTunes.

“iPhone 5s er verdens mest fremadskuende smartphone, som giver dig samme arkitektur som i skrivebordscomputere i din hule hånd. iPhone 5s sætter en ny standard for smartphones, og det smukke og raffinerede design indeholder banebrydende funktioner, som virkelig får betydning for brugerne, f.eks. Touch-id, som er en enkel og sikker måde at låse telefonen op med en finger”, sagde Philip Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing.

Den nye iPhone 5S fås i sort/grå, grå/hvid og champagne/hvid

iPhone 5S sælges i udvalgte lande, US, Australien, Canada, Kina, Frankring, Tyskland, Japan, Singapore, England fra 20. september.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.