Ny opdatering til Apple TV

apple-tv-brugerfladeApple har frigivet ny software til Apple TV.

Apple er klar med softwareodpatering til Apple TV 2. og 3. generation. Det nye software, som er en variant af iOS, skulle have været frigivet sammen med iOS 7, men Apple valgte på grund af serverbelastningen, at udskyde lanceringen til den værste trafik havde lagt sig. Og det havde den allerede fredag hvor den nye software dukkede op i Apple TV.

For at hente den nye opdatering skal du gå i Indstillinger – Generelt – Opdater via Apple TV.

Apple TV Software Update 6.0 byder på en række forbedringer, bla. understøttelse til iTunes Radio, som ikke virker her i Danmark, visning af delte photostreams via iCloud, Airplay fra iCloud så du ikke først skal hente indhold, synkronisering af Podcasts og Podcast stations, understøttelse af automatisk opdatering fremover samt en række mindre fejl og sikkerhedsforbedringer.

Der er også mulighed for at købe musik direkte fra Apple TV, men det virker også kun i USA.

Opdateret: Apple TV Software Update 6.0 er tilsyneladende ikke tilgængelig i Danmark endnu. Vi hører meget gerne fra læsere, der har haft lejlighed til at hente den nye opdatering, der altså er frigivet i en række lande.

Opdateret den 23/9: Apple har nu valgt at fjerne opdateringen efter en række fejl. Via Macrumors.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.