Ny sikkerhedsfejl i iOS 7

iOS7Endnu en fejl er dukket op i iOS 7.

Apples nye iOS 7 bliver i disse dage testet på alle leder og selvom der har været tests foretaget af Apples udviklere i mange måneder forud for udgivelsen, så er det stadig muligt at finde huller i systemet.

Det første sikkerhedshul dukkede op i sidste uge og viser sig ved at det er muligt at aktivere Flytilstand og dermed deaktivere Find min iPhone fra låseskærmen. Selvom det udgør en risiko, kan det dog slås fra ved at slå Siri fra ligesom Control Center, der også kan tilgås fra låseskærmen, også kan slås fra i Indstillinger.

Det nye hul er også et mindre sikkerhedshul, men dog problematisk. Sikkerhedshullet gør det muligt at ringe til valgfri numre fra låseskærmen, som ellers kun skulle tillade nødopkald. Du kan se sikkerhedshullet på video nedenfor hvor en bruger viser hvor let det er at ringe til at valgfrit nummer via nødopkald ved blot at trykke et antal gange på telefonrøret.

Det nye sikkerhedshul er indberettet til Apple og ventes rettet i en snarlig opdatering. Nu vi er ved opdateringer, så har Apple allerede frigivet iOS 7.0.1 til iPhone 5C og iPhone 5S, mens alle andre muligvis må vente på iOS 7.0.2.

Læs også:

Sådan nedgraderer du fra iOS 7 til iOS 6

Guide: Se nyhederne i iOS 7

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.