Rens din Mac for historik

MacCleanseMed programet MacCleanse sikrer du at alle brugerdata fjernes fra logs og apps.

Programmet MacCleanse er netop udkommet i version 4.0 med en række fede funktioner og muligheder til dem der har behov for at rense en Mac, enten efter brug, inden udlån, osv.

MacCleanse renser din Mac for web-historik med understøttelse til alle større browsere,  fjerner cache-filer, chat-historik, samt lister over seneste emner samt en række andre aktiviteter. Programmet understøtter bla. AIM, aMSN, Azureus, Bit Torrent, Colloquy, FireFox 2 & 3, iCab, iChat, ICQ, Internet Explorer, Mozilla, MPlayer, MSN Messenger, Netscape, OmniWeb, Opera, Preview, QuickTime, Safari, Skype, Transmission, Unison, Xtorrent og Yahoo Messenger.

Programmet kan endda slette system-cacher og filer indenfor såkaldte Sandboxes på din Mac. Sidst kan programmet også rydde ud i iOS-backups på din Mac ligesom det er muligt at opsætte undtagelser.

MacCleanse laver et godt grafisk overblik over muligheder i systemet og kan udover at rense for historik og fjerne dubletter. Sidst kan programmet også automatiseres og køre skemalagte processer, eks. på offentlige maskiner eller andre steder hvor det giver mening.

MacCLeanse virker med Mac OS X 10.6 eller nyere og koster 129 kroner i Mac App Store, dog kun for version 3.3.2. Den nyere version 4 kan hentes via Koingo Software som Non-beta prerelease software. Version 4.0 udgives endeligt i slutningen af september.

 

© 2013 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.