Rygte: Ny Airport Express på vej

AirportTimeCapsuleHos Apple i USA og en række større kæder er der udsolgt af Airport Express.

Apple kunne tænkes at være på vej med ny Airport Express indenfor få uger. I USA rapporterer flere kilder, at der er meget få enheder på lager mens andre allerede har udsolgt. Det kan betyde, at en ny version af Airport Express med 802.11ac er på vej.

Apple opdaterede både Airport Extreme og Time Capsule i juni med understøttelse til 802.11ac samt understørrelse af både 2,4 GHz og 5Ghz. Det samme kan muligvis være på vej til den lille Airport Express.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.