Speck – iPhone 5 cover med kreditkortholder

SpeckHar du også problemer med at have både iPhone og pung i jakken?

Speck har lavet en simpel løsning til det, så du kan tage de mest brugte kort med dig sammen med din iPhone og lade den store fede tegnedreng blive hjemme.

Speck – iPhone 5 cover med kreditkortholder kan klar op til tre kreditkort og er lavet i fleksibelt hårdt gummi og har udskæringer til kamera og knapper. Kortene sidder fint sikret bagpå dit cover og i den modsatte side er der et mindre hul, så du nemt kan skyde dine kort ud. Simpelt og praktisk.

Specks nye Speck – iPhone 5 cover med kreditkortholder fås i rød og sort og vi har testet begge, men må nok indrømme at den sorte er lidt pænere end den røde, der får din dyre iPhone 5 til at se billig ud. Men uanset farve, er der god funktionalitet i denne løsning der også kan rumme en blanding af kort og sedler eller endda en lille huskeseddel.

Selve materiale virker robust og holdbart samtidig med at det har en blank overflade der nemt kan rengøres.

Det nye cover kan købes på nettet til priser på ca. 300 kroner.

Venligst udlånt til test af Coverme.dk, der sælger Appletilbehør.

© 2013 – 2016, maczonen.dk. All rights reserved.