Spotify Connect integreret i BeoPlay A9

B&O indleder nyt samarbejde med Spotify.

Nu integreres Spotify i B&O’s lækre BeoPlay A9. Det betyder at ejere af BeoPlay A9 kan stream hele 20 millioner sange fra Spotify fra BeoPlay A9.

Spotify Connect til B&O’s BeoPlay A9 kan styres via musiksystemet.

Spotify Connect er en softwareopdatering, så Spotify Connect vil være tilgængelig på alle versioner af BeoPlay A9 musiksystemer – du skal blot downloade BeoSetup App. Spotify Connect er klar senere på året.

Vi ønsker at sikre vores kunder musikoplevelser i højeste kvalitet samt magisk design og godt håndværk. Spotify Connect forenkler brugeroplevelsen – og vi har arbejdet tæt sammen med Spotifys tekniske team for at være blandt de første til at sikre vores brugere denne spændende teknologi,  siger Henrik Taudorf Lorensen, Corporate Vice President for B&O PLAY.

 

 

© 2013 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.