Apple åbner for storkøb i Mac App Store

MacAppStoreApples udviklere har fået at vide at Apple om kort tid åbner for salg af flerbrugerlicenser i Mac App Store.

Apple vil om kort tid åbne op for et nyt “Volume Purchase Program” via Mac App Store. Programmet retter sig mod virksomheder og uddannelsesinstitutioner der ofte har behov for at købe ind i større omfang end private brugere.

Udviklere får allerede nu mulighed for at fundere over hvordan de skal tilrettelægge salget til de nye muligheder. Eks. er det muligt for udviklere at tilbyde rabatter ved salg af eks. 20 kopier eller andet.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.