Apple fremviser 3D-model af Campus 2

ApplecampusApples Chief Financial Officer Peter Oppenheimer fremviste 3D-model til pressen inden der skal stemmes i byrådet i Cupertino.

Apples nye og meget ambitiøse hovedkvarter er først klar i 2016 og kommer til at bestå at fire etager i en perfekt cirkel med buet glas og solceller på taget. Indeni og udenom Apples nye Campus 2, der også ofte går under betegnelsen rumskibet, vil der blive plantet skov. Nedenunder selve bygningen, der kan rumme 12.000 ansatte, skal der være parkering og underjordisk transport til Campus 1.

Ifølge Peter Oppenheimer er Apples tilgang til Campus 2 ikke anderledes end ved andre produkter. Apple har samlet de bedste mennesker fra en række brancher og fået dem til at samarbejde om det nye projekt der bla. får specialudviklet buet glas.

Campus 2 er i øvrigt placeret på den grund hvor HP havde hovedkvarter.

Via Mercurynews.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.