Apple har udgivet iOS 7.0.3

iOS7Apple har frigivet iOS 7.0.3 med en række forbedringer.

Apple er nu ude med iOS 7.0.3 der retter en række fejl, bla. visse problemer med Wifi og problemer med at sende beskeder i iMessage og fjerner en sikkerhedsfejl hvor det var muligt at få adgang til systemet fra låseskærmen.

Apple har også tilføjer iCloud nøglering, der lagrer dine adganskoder på alle dine enheder via iCloud. Denne funktion blev også officielt udgivet til OS X i aftes med frigivelsen af det nu gratis OS X Mavericks. Den anden del af iCloud Keychain er også med i iOS 7.0.3 og gør det muligt at få systemet til at oprette koder der er lidt sværere at gætte for hackere.

Du finder iOS 7.0.3 via Indstillinger – Generelt – Softwareopdatering på din enhed.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.