Apple klar med OS X Mavericks – gratis!

OSXMavericksNu kan du hente den nye version af Apples styresystem.

Apple har ved aftenens event i Yerba Buena Center præsenteret og frigivet OS X Mavericks.

Det nye system fokuserer på effektivitet og der er en række funktioner der optimerer systemet og samtidig giver forbedret batteritid.

Derudover er der nu iBooks bygget direkte ind i OS X Mavericks, så det er muligt at læse e-bøger på din Mac Apples kort er også flyttet ind i OS X Mavericks, hvor det bla. kan benyttes sammen med notifikationer og kalender.

I Safari er der også energieffektiviseringer der automatisk gør vinduer i baggrunden passive til de skal bruges. Samme sker med videoer, der kun aktiveres når du klikker på dem. Med den nye udgave af Safari er det også muligt at dele websider med dem du følger på sociale medier.

OS X Mavericks byder også på iCloud KeyChain der gemmer dine koder og kortoplysninger på tværs af alle dine enheder via dit Apple ID. iCloud KeyChain anvender AES 256-bit-kryptering. Med den nye funktion Password Generator foreslås unikke adgangskoder som er svære at dekode for hackere.

OS X Mavericks er gratis for alle der har OS X Snow Leopard eller nyere udgaver. Systemkravet er også sænket gevaldigt, så alle computere der kan køre OS X Snow Leopard eller nyere får mulighed for at køre Snow Leopard. Det betyder eks. at din iMac fra 2007 eller din iMac fra 2009 uden problemer kan køre OS X Mavericks.

Du kan hente OS X Mavericks i Mac App Store til din Mac-computer.

Apple har også frigivet nye versioner af iLife og iWork. Der er masser af nye funktioner og nyt design og så er alle versioner af iLife og iWork til Mac OS X og iOS alle gratis sammen med køb af nyt hardware fra Apple.

© 2013 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.