Carl Icahn vil have flere milliarder ud af Apple

TimCAppleCarl Icahn der tidligere i år lavede en større investering i Apple er på krigsstien.

Carl Icahn har tidligere presset meget på for at få Apple til at udbetale flere penge til aktionærerne og Apples nyeste 60 milliarders tilbagekøbsprogram er slet ikke nok for Icahn, der i et åbent brev anbefaler Tim Cook at tilbagekøbe aktier for 150 milliarder dollars.

Selv er Icahn udemærket klar over at det ville være et historisk højt beløb til et tilbagekøbsprogram af aktier, men Icahn argumenterer med, at Apple har en kontantbeholdning på 147 milliarder dollars og at Apple ventes at forøge beløbet med 51 milliarder mere i 2014.

iCahn har atier i Apple for 2,5 milliarder dollars.

Via Macrumors.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.