Flere rapporter om problemer med sensorer i iPhone 5S

iPhone5SProblemet med fejlagtige sensorer i iPhone 5S er desværre vidt udbredt med masser af videoer og beskrivelser på nettet.

Det vælter ind med videoer og beskrivelser fra brugere, som oplever store problemer med iPhone 5S’ gyroscope, kompas og accelerometer. Alle sensorer lader til at vise helt galt og det går ikke bare ud over ligegyldige funktioner som vaterpas, men betyder også at en række spil der anvender de indbyggede sensorer ikke virker.

Desværre findes problemet ikke på iPhone 5 og iPhone 5C med iOS 7, så noget tyder på, at det er sensorerne i iPhone 5S der fejler. Det er muligt at fejlen kan rettes med en specifik firmware til iPhone 5S.

Se en video nedenfor med problemerne.


Læs også:

Sensorerne fejler i iPhone 5S.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *