iPhone 5S og iPhone 5C har elendig skærm-præcision

iPhonetouchFinsk undersøgelse dumper Apples nye iPhones.

Finske Optofidelity har testet skærmsensorerne i Apples nye iPhone 5S og iPhone 5C og i begge tilfælde får de nye telefoner langt fra topkarakterer når det gælder præcision på sensorerne. Særlig i siderne er der meget unøjagtig og helt manglende respons fra skærmen ved touch-input og det kan give flere stavefejl og andre problemer med at styre iPhone med fingrene.

Optofidelity testede de nye iPhones med en robotarm, som skal gøre det ud for en finger og kan meget præcist måle, at de nye iPhones altså er meget upræcise i aflæsningen og dermed elendige til at give korrekt respons baseret på input. Udover et være ganske elendige i skærmkanterne så er responsen også jævnt lav andre steder på telefonen og langt fra Apples tidligere iPhones, der ofte har fået topkarakterer for sensorernes præcision.

Optofidelity testede også Samsungs Galaxy S3, som har en langt mere jævn respons på hele trykfladen af skærmen.

Finske Optofidelity har tidligere testet iPhones. Det skete for tre år siden hvor Apple løb fra Apple konkurrenterne.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.