John Sculley roser Tim Cook

JobsApples tidligere chef John Sculley roser Apple nuværende chef.

John Sculley der tidligere har vært chef for Apple i en af Apples sværere perioder har masser af rosende ord til Apples nuværende chef Tim Cook.

John Sculley siger bla. at han har tiltro til Apple og Cook fordi Apple fortsætter med at producere kvalitetsprodukter. Sculley næver forskellen på Jobs og Cook og siger bla. at jobs kunne forestå de store kreative tiltag, mens Cook sikrer Apples høje kvalitet.

John Sculley slutter af med at råde Cook til at lukke af for kritikerne og bare fortsætte den gode stil med udvikling af stabile kvalitetsprodukter.

Om John Sculley så er den bedste rådgiver kan diskuteres. Tiden hos Apple var særdeles svær for John Sculley, der kom fra et job i sodavandsbranchen hos Pepsi.  Forholdet til Steve Jobs led også under John Sculleys cheftid hos Apple og John Sculley endte med at fyre Jobs, der udover at have stiftet Apple også endte med at dende tilbage og redde Apple efter Sculley.

Via Yahoo.Finance.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.