Libratone Loop – ny trådløs designhøjttaler

Danske Libratone har præsenteret ny kompakt designhøjttaler.

Loop er navnet på den nye trådløse designhøjttaler fra Libratone der netop nu sendes på markedet.

Libratone Loop understøtter AirPlay og DLNA-teknologi til trådløs streaming ligesom du også kan streame trådløst direkte fra din enhed med Libratones egen PlayDirect.

Den nye Loop kan placeres både stående eller hængende, med den medfølgende fodstand og vægbeslag og leveres i en række farver. Indeni finder du en moderne kvalitetsforstærker med 120 watts udgangseffekt, som i kombination med en ny strømforsyning, som er særligt udviklet til audiobrug, resulterer i en mærkbart forbedret dynamisk lydgengivelse.

“Libratone Loop bygger på vores tekniske know-how fra tidligere produkter, som vi nu har taget et skridt videre for at opnå en endnu mere kraftfuld lydgengivelse. Du kan forvente det bedste og mest overraskende lydsystem til dato,der sætter nye standarder på markedet for trådløse audiosystemer,” siger Jes Mosgaard, CTO hos Libratone.

Libratone Loop sælges i flere farver; Pepper Black, Salty Grey eller Raspberry Red. De aftagelige betræk er lavet i italiensk uld.

 

 

© 2013 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.