Nyt Cover med ekstra luftbeskyttelse til iPad

uMates Danske Umates er klar med nyt cover i silikone, som giver ekstra beskyttelse.

Skoler og andre steder hvor der er mange brugere og mange iPads og det ofte går lidt stærk kan det ofte være en god ide med lidt ekstra beskyttelse til at passe på specielt skærmen på iPad. Ifølge Umates har flere kommuner oplevet, at op mod 15 procent af de iPads der er ude på skolerne har været til reparation indenfor de første 12 måneder.

Derfor har danske Umates udviklet et nyt etui med indbyggede luftkamre i silikone, som leverer endnu mere beskyttelse hvis man kommer til at tabe sin enhed. Samtidig giver det nye etui et godt grab med sit kofangeragtige design i enderne.

De sidste 3-4 måneder har vi fået testet produktet af iPad brugere og konstateret, at både den yngre og ældre iPad generation er meget begejstret for vores nye produkt, da man får et ordentligt greb om udstyret, uanset om man ligger på sofaen eller er på farten”. Samtidig er de bløde håndtag designet med luftkamre, så de følsomme iPads bedre kan tåle en tur på gulvet, udtaler Kim T. Rasmussen, direktør i Umates A/S.

Du kan læse mere om Umates iBumperTM via umates.dk.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.