Rygte: Apple arbejder på ny tastatur til iPad

Microsoft-surface-tabletIfølge tidligere Apple-medarbejder udvikler Apple nyt tastatur til iPad.

Apple arbejder på flere prototyper af nye tastatur til iPad, der kan dukke på på Apples event i dag. Det er dog uvist om de er klar endnu og bliver præsenteret i dag eller om Apple gemme dem til et andet pressemøde. Sidst kan det også være at de aldrig dukker op, da de fleste prototyper aldrig bliver til færdige produkter hos Apple.

Det nye tastatur skulle være i samme stil som Microsofts Surface-cover, som både er et etui og et tastatur og ævre speicifikt udviklet til den store iPad 5 for at give den et mere pro-agtigt fortrin fremfor iPad mini.

Billedet foroven viser Microsofts Surface Tablet med Touch Cover.

Via Jamie Ryan.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.