Rygte: iTunes-radio til Danmark i starten af 2014

iTunesradioApple er ifølge rygter på vej til at lancere iTunes-radio i en række nye lande.

Apples nye streaming-tjeneste, iTunes-radio, er en gratis og reklamefinansieret musiktjeneste. iTunes-radio byder på en masse forskelige kanaler indenfor en række forskellige kategorier og kan endda selv foreslå ny musik baseret på musikvaner.

Ifølge nye rygter fra Bloomberg, er Apple i fuld gang med at planlægge at udvide tjenesten til en række engelssprogede lande i starten af 2014 hvor også de nordiske lande skulle få adgang til iTunes-radio.

Tjenesten kan også køres uden reklamer hvis man abonnerer på iTunes Match, der heller ikke er lanceret i Danmark. Begge tjenester forventes derfor præsenteret på samme tid tidligt i 2014.

Via Bloomberg.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.