Så hurtig er den nye iPad Air

iPadAirApples nye iPad Air er først til salg fra 1. november med de første tests og anmeldelser er klar.

Flere anmeldere har testet den nye iPad Air og de er alle uden undtagelse enige om, at det er en af Apples bedste iPads nogensinde.

Nu er de første benchmarktests også klar og de viser at den nye iPad Air er op til fem gange hurtigere end iPad 2, der fortsat er på markedet.

Primatelabs har testet den nye iPad Air i programmet Geekbench og den nye A7-processor er næsten lige så hurtig som Apple har fortalt. Den nye iPad Air er næsten dobbelt så hurtig som den gamle processor i iPad 4, både når men tester med en kerne og med begge. Apple sagde at den nye iPad Air var dobbelt så hurtig som den gamle iPad 4 ved lanceringen af den nye iPad Air.

En test med Geekbench 3 single core-test hos Primatelabs viser en score på 1465 til iPad Air, mens iPad 4 scorer 771 og iPad 3 kun 263.

Samme test med begge kerner aktive har naturligvis også iPad Air som den hurtigste. Her ligger iPad Air på hele 2643, mens iPad 4 får 1408 og iPad 3 får 497.

Geekbench-testen viser også, at processoren i iPad Air er lidt hurtigere end processoren i iPhone 5S. Apple har sat en 1,4 GHz processor i iPad Air. iPhone 5S har samme A7-processor der blot kører 1,3GHz.

Læs også: Se hvor hurtige de nye MacBook Pros er.

 

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.