Udviklere kan fjerne snydere fra Game Center

app-store-great-apps-for-the-new-ipadApples registrerede udviklere får nu adgang til Game Center.

Apple gør det nu lettere for Apples mange udviklere og samarbejdsparter at fjerne snydere fra Game Center. Apples sociale spiltjeneste og topscorer-lister er nemlig plaget af snydere og det vil man nu give individuelle udviklere adgang til at styre selv så listerne kan fremstå langt mere troværdige i Game Center.

Udviklere kan få adgang til Game Centers toplister bagud i 30 dage. Det sker via iTunes Connect, som udviklere anvender App Store.

Er der spilsnydere der har snydt sig ind på en topliste der ligger mere end 30 dage bagud, ja så får det tilsyneladende ikke nogle konsekvenser eftersom udviklerne ikke kan gå mere end en måned bagud i Game Center.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.