Analytiker: Apple har solgt op mod 3,5 millioner iPad Air

iPadAirApples nye iPad Air var i butikkerne fredag og ifølge nye analyser har Apple solgt mellem 2,5 og 3,5 millioner udgaver.

Apple kan forvente at ende med at have solgt mellem 2,5 og 3,5 millioner iPad Air i lancerings-weekenden. Det siger Gene Munster fra Piper Jaffray på baggrund af en række fysiske besøg foran Apple Stores. Her har Munster talt hvor mange der var i kø til den nye iPad Air.

Antallet er ikke så højt som ved tidligere iPad-lanceringer, men det skyldes mest af alt, at iPad mini efterhånden er en endnu mere populær tablet, og at mange derfor har planer om at vente med at købe ny iPad til iPad mini retina udkommer på et tidspunkt i november, ifølge Munster.

Munster har også statistik på hvem der køber den nye iPad Air og op mod 75 procent af alle nye købere har i forvejen en anden iPad. Dermed tiltrækker den nye iPad ikke helt så mange kunder som Munster og muligvis andre analytikere kunne have håbet på. Det kan tyde på at det amerikanske marked er ved at være mættet og at der ikke længere er plads til så høj vækst for Apple længere.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.