e-on præsenterer Stream og Infinite 2014

Skærmbillede 2013-11-10 kl. 16.20.37e-on er klar med nye udgver af deres professionelle programmer.

e-on er klar med nye udgaver af 3D-programmerne i Stream og Infinite-serien. De nye 2014-versioner af programmerne byder på en masse nyheder, eks. en ny fotometrisk sollysmodel, der kan efterligne virkelige atmosfæriske forhold i flotte og skarpe detaljer. Der er også muligt at styre HDR-farverne med nye Tone mapping filters ligesom der er forbedringer til farvelægning af naturlige objekter med Natural Grain mode.

Brugerfladen er også forbedret og har en ny og forbedret Function Editor, ligesom der er forbedringer til work flow, med eks. FBX import,  understøttelse af FBX og CHAN-kamera, og support til multi-layer 32-bit OpenEXR 2.0.

Via e-on.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.