iOS 7.0.4 frigives snart

iOS7Apples næste iOS-opdatering frigives indenfor kort tid.

Flere internationale sites, bla. Macrumors har bemærket et stigende antal besøgende fra Apples hovedkvarter med iOS 7.0.4 installeret på de enheder der surfes med. Det tyder på at iOS 7.0.4 er udgivet til udvalgte Applemedarbejdere internt og at den officielle version kan være klar om få dage, hvis der ikke findes fejl i opdateringen.

Den nyeste opdatering, iOS 7.0.3 udkom i forbindelse med Apples pressemøde den 22. oktober.

Siden frigivelsen af iOS 7 har der været en række problemer med iOS 7, eks. har mange brugere nu tilsyneladende igen fået problemer med Wifi på iPhone 4 og 4S, mens andre har problemer med SMS og MMS-afsendelse og modtagelse.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.