iPhone runder markedsandel på 40 procent

iPhone5SApples populære iPhone sidder i USA på over 40 procent af markedet.

Nye tal fra comScore viser, at det går godt med Apples salg af iPhones på det store marked i USA. I det seneste kvartal sad Apple på 40,6 procent af smartphonemarkedet og det er lidt bedre end forrige kvartal hvor Apple sad på en markedandel på 39,9 procent.

Fremgangen menes at komme fra iPhone 5C og iPhone 5S, selvom de begge kun nåede få dage på markedet i kvartalet.

Samlet er det dog fortsat Android-enheder der dominerer med en markedsandel på 51,8 procent. Derefter finder man Blackberry der fortsætter sin nedtur og nu ligger på kun 3,6 procent af markedet. Microsofts Windows Phone går meget langsom frem fra 3,1 til 3,3 procent.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.