Måske problemer med skærmen på iPad mini retina

Skærmbillede 2013-11-17 kl. 15.43.33Flere brugere har problemer med skærmopdateringen på ny iPad.

Apples nye iPad mini retina lider i sjældne tilfælde af et problem med skærmopdateringen. Ifølge Marco Arment fra Instapaper opleves fejlen ved at den brænder billeder fast der vises som utydelige billeder i baggrunden.

Fejlen kan bedst illustreres på Arments hjemmeside, hvor man først i et par minutter udsætter skærmen for sort og hvide tern og derefter skifter til en grå baggrund. Her vil man fortsat kunne se skygger fra forrige skærmbillede med tern på skærmen.

Så sent som i sidste uge gik der rygter om netop dette problem, som Sharp skulle være ramt af.  Hvorvidt det er iPad mini retina med displays fra Sharp der er ramt af fejlen, vides endnu ikke.

Billede fra Twitter.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.