Rygte: Apple-fjernsyn lagt på is

apple-tv-brugerfladeApple dropper aktulle planer om at levere fjernsyn ifølge nyt rygte.

Ifølge et nyt rygte fra Paul Gagnon fra Displaysearch har Apple nu droppet at udvikle og lancere et decideret Apple-fjernsyn, i hvert fald indtil videre.

Gagnon skriver at Apple har haft problemer med at sikre indholdssaftaler med en række udbydere, som ikke ønsker at skifte væk fra de lukrative tv-aftaler de i forvejen har med traditionelle indholdsudbydere på kabel-nettet i USA.

Ifølge Gagnon skulle Apple også have overvejelser omkring salget af Apple-fjernsyn med i beslutningen på baggrund af at almindelige forbrugere kun udskifteer fjernsyn hvert syvende år. Det gør det sværere for Apple at sikre højt salg og høj omsætning indenfor det segment.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.