Se produktionsprisen på iPad Air

iPadAiriSuppli har regnet på hvad Apple har af udgifter til en iPad Air.

Den nye iPad Air er netop kommet på markedet og salget går ifølge flere analytikere rigtigt godt og Apple kan forvente at tjene rigtig mange penge på salget.

iSuppli har nu regnet på hvad det koster Apple at producere en iPad Air og ifølge iSuppli koster en iPad Air mellem 274 og 361 dollars at producere. En iPad Air koster i butikkerne fra 499 til 799 dollars for den store udgave med 128GB lagerplads.

Det giver Apple en pæn margin på hver enkelt solgt enhed, men man skal dog huske at lægge omkostninger til forskning og udvikling, markedsføring, transport, salg og service og meget andet oveni prisen inden man kan udregne Apples egentlige fortjeneste per solgt enhed.

Det dyreste komponent i den nye iPad Air er skærmen der anslås at koste 133 dollars. Selve hjerne, Apples nye 64-bit A7-processor menes at koster 18 dollars og de indbyggede Elpida-ram menes at koster ti dollars.

Overordnet er Apples nye iPad Air billigere at producere selvom skærmen er lidt dyrere end på iPad 4.

Via AllThingsDigital.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.