Stigning i brugere der skifter fra Android til iPhone

iPhone5SEn ny undersøgelse viser at der nu er flere der skifter fra Android til iPhone.

Nye tal fra Consumer Intelligence Research Partners viser, at der er flere kunder der skifter fra Android til iOS efter frigivelsen af iPhone 5C og iPhone 5S.

Ud af en række adspurgte kunder skiftede 20 procent fra Android til iPhone kort efter frigivelsen af iPhone 5S og iPhone 5C. Da iPhone 5 kom skiftede lidt mindre fra Android til iPhone, nemlig 16 procent, så meget tyder på, at de nye modeller er endnu bedre til at lokke kunder væk fra Android.

Samme udvikling ser man med brugere der har opgraderet til iPhone 5S. Ved frigivelsen af iPhone 5 opgraderede 65 procent fra en ældre iPhone, mens kun 55 procent opgradere fra en ældre iPhone, da iPhone 5 udkom.

Via Appleinsider.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.