Android-brugere skifter til iPhone 5C

iPhone5CDer er ikke kun nuværende Apple-brugere der er vilde med iPhone 5C.

Nye tal fra Kantar Worldpanel ComTech viser, at næsten halvdelen af køberne af iPhone 5C i de to første måneder er brugere som er skiftet fra Android.  Særligt brugere af Samsung-enheder og LG-enheder er gode til at skifte til iPhone 5C.

Ser man på iPhone 5S, så er 80 procent af køberne Apple-brugere i forvejen.

Der er også forskel i alderen på købere af iPhone 5C og iPhone 5S. Alderen på købere af iPhone 5C er i gennemsnit højere end alderen på købere af iPhone 5S. Alderen på købere af iPhone 5C er i gennemsnit 38 år, mens købere af iPhone 5S er 34 år.

Via Appleinsider.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.