BEYONCÉ bag ny rekord i iTunes

Skærmbillede 2013-12-16 kl. 19.10.11Den amerikanske sangerinde BEYONCÉ har sat ny rekord i iTunes.

I sidste uge kom et nyt visuelt album fra kunsternen BEYONCÉ i iTunes Store, hvor det blev udgivet eksklusivt. Det nye album består af 1 nye sange og 17 videoer og skulle være t et nyt forsøg på at vise hvad man kan med digitale udgivelser.

Og det lader nu til at det har været en god ide at både udgive det nye album eksklusivt på iTunes og at tilføje flere visuelle dele til albummet. Hendes nye album har nemlig sat ny iTunes-rekord og er på kun tre dage med hele 828.773 albums. Samtidig satte BEYONCÉ også rekord i USA og røg nummer et i samlet 104 lande med det nye album.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.