Processoren kan opgraderes i ny Mac Pro

MacPro2013Firmaet OWC har skilt den nye Mac Pro ad.

Apples nye Mac Pro er netop blevet skilt af af OWC, der meddeler, at både ram og processor kan udskiftes i fald man skulle få lyst til på et tidspunkt at opgradere computeren. Apple har nemlig valgt at benytte Intels processor-standard LGA 2011 til alle fire processor-kerner. Dermed kan man om et par år måske skifte til en hurtigere procesor og dermed forlænge Mac Pros levetid.

OWC har også set på det indbyggede Firepro-grafikkort, som dog ikke lige er til at skifte, da det er udvikle til Mac Pro. Dog siges OWC, at det teoretisk set bør være muligt at skifte grafikkort i den nye Mac Pro.

Via OWC.

 

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.