Produktionen af iPhone 5S kører på skinner

iPhone5SApples lancering af iPhone 5S i mere end 100 lande har efterladt Foxconn med sved på panden.

Men efter at der i et stykke tid har været en mindre ventetid på iPhone 5S i Apple Store, er ventetiden nu nede på 1 til 3 dage før iPhone 5S sendes fra Apple til kunderne. Dermed lader det til at Apple formår at levere nok iPhones til forbrugerne og at wall street dermed er tilfreds med Apples formåen.

Søger man på iPhone 5S i den danske Apple Store får man at vide at iPhone 5S kan sendes fra Apple indenfor 24 timer. Der skulle således stadig være god mulighed for at få iPhone 5S leveret fra Apple inden jul.

Skal du have en iPad Air under juletræet fra Apple Store, skal den bestille inden 13. december for at nå frem før jul, skriver Apple.

© 2013, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.