Pure Evoke D2 i lys eg

Pure Evoke D2 fås nu både i valnød og eg.

Pure har tilføjet en ny udgave af Evoke D2 på markedet. Den nye version er i lyst eg, perfekt til det moderne og klassiske nordiske hjem.

”Pure Evoke D2 er en lille digital radio i høj kvalitet, som passer i de fleste hjem. Vi ved, at vores radioers overlegne lydkvalitet, såvel som deres design er en vigtig faktor for Pures succes på det danske marked. Derfor er det en fornøjelse nu at kunne supplere udvalget med en udgave i eg, der matcher masser af danske hjem, og følger den flotte danske designtradition, med fokus på soliditet, kvalitet og lyse farver,” siger Jasper Wybrants, Nordic Sales Manager, Pure.

Pure kan købes hos en række forhandlere og på nettet til priser fra 999 kroner.

Gå ind på www.pure.com/dk, eller ring +44 845 1489001 for at få yderligere oplysninger om nærmeste forhandler.

© 2013 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.