Apple overhaler Windows i 2014

Mountain-Lion Apple vil i 2014 sælge flere enheder med Mac OS X og iOS end Microsoft til vælge enheder med Windows.

Ifølge analytiker Horace Dediu fra Asymco så vil Apple i 2014 sælge flere enheder med Mac OS X og iOS end der sælges computere med Windows. Ifølge Horace Dediu runder Windows og Apples systemer begge 300 millioner solgte enheder i år, men med Apple som klar vinder.

Sammenligningen er naturligvis ikke rimelig, idet Horace Dediu samler Mac OS X og iOS og måler det op mod Windows på PC uden Windows Phone. Men sammenligningen viser dog, at Apple er kraftigt på vej frem. Horace Dediu fortæller, at Windows blev solgt i 56 gange højere antal end Apples systemer for blot ti år siden.

Via Asymco.

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.