CES 2014: Corning præsenterer anti-bakterielt skærmglas

GorillaGlassCorning er klar med antimicrobial Gorilla Glass.

Corning er på vej med ny teknologi der sikrer beskyttelse mod bakterier og svampe på glasoverflader.

Corning leverer i forvejen Gorilla Glass til bla. Apples mange iOS-enheder og der skulle være en mulighed for at Cornings nye antimicrobial Gorilla Glass finder vej til eks. iPhone 6 og en kommende iPad. Corning skulle allerede være i fuld gang med at lave aftaler med flere producenter. Også producenter af notebooks skulle kunne få bakteriefri  displays.

Ifølge Corning er det muligt at sikre det bakteriefri glas ved hjælp af store mængder af produktet ionic silver.

Corning’s Antimicrobial Gorilla Glass inhibits the growth of algae, mold, mildew, fungi, and bacteria because of its built-in antimicrobial property, which is intrinsic to the glass and effective for the lifetime of a device. This innovation combines best-in-class antimicrobial function without compromising Gorilla Glass properties. Our specialty glass provides an excellent substrate for engineering antimicrobial and other functional attributes to help expand the capabilities of our Corning Gorilla Glass and address the needs of new markets, fortæller  James R. Steiner, senior vice president and general manager, Corning Specialty Materials.

Corning lancerede i sidste også nye buede displays, der kunne komme til at sidde i enten buede smartphones eller i smart watches.

© 2014 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.