Apple klager over dom i retssag om ulige konkurrence

ibooksApple klager officielt over dom i retssag om e-bøger.

Apple har netop appelleret dom i USA omkring konkurrenceforvridning på e-bogsmarkedet. Apple blev dømt for at have dikteret for høje priser på e-bøger sammen med en række forlag, men Apple mener ikke de har gjort noget galt.

Derfor appellerer Apple sagen og argumenterer for, at iBook Store og Apples populære iPads ikke er sat i verden for at mindske konkurrencen på e-bogsmarkedet, men netop det modsatte. Apple henviser samtidig til Amazons dominerende rolle på markedet for e-b’ger og afviser dermed at man selv har en dominerende rolle.

 

© 2014, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.